Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

«Σταγονίδιο» κατεβαίνει στην Β Αθήνας με την ΝΔ




Διάβασα με έκπληξη στην σημερινή Ελευθεροτυπία σε άρθρο του ιού πως ο ακροδεξιός Βρακάς, απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας κατεβαίνει στην Β Αθήνας υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ.

Αυτός ο ακροδεξιός το 1994 εν ενεργεία αξιωματικός πήρε ψεκαστικό αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας, μπήκε στον εναέριο χώρο της Αλβανίας και πέταξε προκηρύξεις μίσους στις περιοχές που κατοικεί η ελληνική μειονότητα. Το βαθύ ελληνικό κράτος (δεν υπάρχει μόνο το αντίστοιχο τουρκικό) στην συνέχεια ΑΘΏΩΣΕ αυτόν τον τύπο στο Διαρκές αεροδικείο το 1996. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες της παράνομης χρήσης αεροσκάφους και της διέλευσης πάνω από ξένο κράτος, χωρίς όμως να αιτιολογήσει την απόφασή του, ενώ για την τρίτη κατηγορία, που αφορούσε τον κίνδυνο διατάραξης των σχέσεων των δύο χωρών από την ενέργεια αυτή, τον κήρυξε αθώο λόγω αμφιβολιών.

Αξίζει να αναφέρω πως σε αυτή την χρονική περίοδο πέρα από τον φασίστα αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, στα εδάφη της Αλβανίας εξελίσσονταν και τα γεγονότα της ΜΑΒΗ.
Η ναζιστική φυλλάδα «Στόχος» είχε αναλάβει το προμοτάρισμα μιας ομόσταβλης οργάνωσης φασιστών που ένοπλοι και φορόντας ελληνικές στρατιωτικές στολές είχαν επιχειρήσει επιθέσεις στα Αλβανικά εδάφη. Σε μία από αυτές είχαν δολοφονήσει 2 Αλβανούς φαντάρους σε στρατόπεδο εντός της Αλβανίας.

Ο στόχος ήταν προφανής. Και στις 2 περιπτώσεις (ΜΑΒΗ, Βρακάς) ο δυναμιτισμός των Ελληνοαλβανικών σχέσεων, η σύρραξη και η απελευθέρωση της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Αυτούς τους άρρωστους εγκεφάλους έρχεται ο Καραμανλής να επιβραβεύσει, βάζοντας τον φασίστα απόστρατο στα ψηφοδέλτια του.
Κάποιος από τους επικοινωνιολόγους/συμβούλους του ας του πει του δάμαλου πως δεν ζούμε στη 10τία του 50 που την εξωτερική πολιτική της ασκούσαν φασίστες σαν τον Γρίβα, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: